Nur Deutsche Welle Boeken

De band met Duitse muziek uit de jaren 80 band Nur Deutsche Welle

Nur Deutsche Welle speelt onversneden Deutsche Welle uit de 80er jaren. Nena, Peter Schilling, Spyder Murphy Gang, Lucilectric, wie kent het niet! De tijd van DA DA DA, getoupeerde ‘peper & zout-kleurige’ kapsels, opzichtige make-up, schoudervulling en skai leren jassen kenmerken de tijd die met Nur Deutsche Welle wordt herleefd.

Intens gespeelde meezingers uit de 80ties: een garantie voor succes. En niet alleen de mensen die de Deutsche Welle mee maakten zingen deze muziek mee, ook de nieuwe generaties kennen de teksten van buiten. De Deutsche Welle maakt een ware revival door.

De bandleden zijn overwegend ex Volumia! Ze maken muziek voor de mensen, althans zo wordt het omschreven, maar onderschat het niet, alleen muzikanten van dit kaliber kunnen deze muziek natuurgetrouw en geloofwaardig brengen.

Nur Deutsche Welle boeken voor je evenement?

Twee keer een uur onversneden Deutsche Welle, een waar feest van herkenning. De band met Duitse muziek uit de jaren 80 band Nur Deutsche Welle boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je de beste Duitse bands voor je Oktoberfest of ander Duits feestje. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Beeld en geluid

Wat kost het om Nur Deutsche Welle te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Nur Deutsche Welle boeken

Nur Deutsche Welle op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief