Walter Ego Boeken

De meest gewilde muzikale vrijgezel en ongekroonde Schlager-König van Europa dat is Walter Ego. Stimmung, Hossa en performen zijn de meest bondige steekwoorden die van toepassing zijn op deze rasechte Schlagerartiest. Op Bier-, Oktober-, Sommer- oder Wiesenfesten met Carnaval of welk feestje dan ook is Walter Ego in zijn element tijdens zijn optredens door het hele land.

Met Duitse Schlagers vanaf de ’60er jaren evenals de Ballermann hits van nu gaat de tent op z’n kop. ‘Marmor, Stein und Eisen bricht’ uit 1965 van Drafi Deutscher of ‘Ein Festival der Liebe’ uit 1973 van Jürgen Marcus, ‘Du kannst nicht immer 17 sein’, maar dan allemaal net even wat anders, is slechts een greep uit Walter Ego’s gevarieerde repertoire. Heb je Abba ooit al eens horen jodelen of ken je de Schlagerversie van Y.M.C.A? Met Walter’s ‘Schöne Scheiß Tulpen’ of ‘Skandal im Hühnerstall’ gaat het dak eraf.

Walter Ego boeken voor je evenement?

Prijs op aanvraag

Walter Ego ist der WAHNSINN und JETZT DIE HÄNDE ZUM HIMMEL…

Beeld en geluid

Wat kost het om Walter Ego te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Walter Ego boeken

Walter Ego op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief