Woenderbaar Boeken

Woenderbaar zorgt voor een complete supershow waar het moeilijk is om stil te blijven zitten!

Woenderbaar is al jaren een veelgevraagde band op vele Oktober-en bierfesten door heel Nederland! In een avondvullend programma wordt het publiek meegenomen op een muzikale rondreis door Duitsland.

Meteen vanaf de eerste noot start het feest der herkenning. De allergrootste hits uit het verleden en heden flitsen voorbij, vaak in sfeervolle en unieke medleys met veel samenzang. Van traditionele volkstümliche Duitse en Oostenrijkse Schlagerhits naar hedendaagse meezingers. Zelfs een uitstapje naar de heavy ‘Rockmusik’ van onze Oosterburen wordt niet geschuwd. De meest complete ‘Supershow’ van dit moment!

Op het podium is altijd iets te beleven! De band staat niet stil en is altijd op zoek naar interactie met het publiek. Frontman Patrick zorgt ervoor dat iedereen wel mee móet doen. De blazerssectie en gitaristen zijn ook over het hele podium te vinden. Het is één groot feest, één grote denderende ‘Party Zug’ waar uiteindelijk iedereen, van voor tot achter, instapt.

 

Woenderbaar boeken voor je evenement?

Een optreden van Woenderbaar betekent een op en top Duits feestje! Het podium is tot in detail aangekleed. Ook het professionele geluid en de spetterende lichtshow dragen bij aan de juiste sfeer. Ruk de Brattwürsten, Sauerkraut en pullen bier maar aan. Het leven is Woenderbaar!

Duitse band Woenderbaar boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je de beste Duitse bands voor je Oktoberfest.

Beeld en geluid

Wat kost het om Woenderbaar te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Woenderbaar boeken

Woenderbaar op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag