fbpx

Skip links

Die Tolle Leute

DIE TOLLE LEUTE

Die Tolle Leute is op dit moment één van de beste en meest populaire Oktoberfest acts van ons land. Met optredens in binnen- en buitenland stijgt de populariteit van deze drie “Duitse” heren jaarlijks.

Zo hebben we ze meerdere malen kunnen bewonderen tijdens Das Coen und Sanderfest bij Radio538 en bij Radio 3FM, en stonden ze afgelopen twee jaar op Dutch Valley festival en tijdens het Dutch Oktoberfest in Ahoy Rotterdam.

Vele feesttenten, Oktoberfesten, en festivals maken jaarlijks weer dankbaar gebruik van de ‘ Stimmung” van Die Tolle Leute. Ook zijn ze jaarlijks te vinden in de Oostenrijkse apres ski en werden ze in de Franse apres ski in Les Deux Alpes ingevlogen bij de afsluiting van de BNN Snowtrip.

Tijdens een show van Die Tolle Leute komen de beste Schlagerhits, Oktoberfesthits, en apres ski knallers voorbij. Van ‘Viva Colonia’ tot aan ‘Ein festival der Liebe’, en van’ Nur noch Schuhe an’ en ‘Du’ tot aan ‘Schatzi schenk mir ein Foto’! Een optreden van Die Tolle Leute staat garant voor heel veel interactie en een hoog meezing gehalte. Een flinke dosis zelfspot en een onvermoeibaar enthousiasme maken een optreden van Die Tolle Leute compleet! Ook is het mogelijk co2 IJsbeer Knut bij te boeken tijdens een optreden van Die Tolle Leute.

Foto: Radio538

Boek nu door het onderstaande
formulier in te vullen of bel met:

0413-78 88 88

DIE TOLLE LEUTE

Die Tolle Leute is al jarenlang een populaire act voor Oktoberfesten, dorpsfeesten, festivals en feesttenten. Het feesttrio bekend als Wolfgang, Heinrich en Lothar. Hun eerste single Brennt dein Hut kwam in januari 2012 uit en in 2014 streden ze met hun single Schenk mr dein Herz! bij 3FM om de titel Carnavalshit van het jaar.

Hits
Die Tolle Leute hebben één doel: een volle dansvloer met mensen die helemaal losgaan. Overal waar ze spelen gaat het dak eraf! Hun nummers zullen u vaak bekend in de oren klinken. Een greep uit hun repertoire: “Rosamunde”, “Festival der Liebe”, “Wunderbar”, “Viva Colonia”, “Cowboy Und Indianer”.

Een optreden van Die Tolle Leute bestaat uit Duitstalige hits, een onvermoeibaar enthousiasme, veel interactie met het publiek, een hoog entertainmentgehalte en vooral een grote dosis zelfspot.

Foto: Radio538

Boek nu door het onderstaande
formulier in te vullen of bel met:

0413-78 88 88