Duitse zangers gezocht?

Jouw Duitse zanger of zangeres vind je bij Nr. Eins

Een Oktoberfest, bierfeest of ander evenement in dit thema, is natuurlijk niet compleet zonder een Duitse zanger of zangeres die de zaal losmaakt en de bekende hits langs laat komen. Duitse zangers zijn er in verschillende soorten en maten, denk aan een zanger of zangeres die enkel repertoire voor een Oktoberfest of après-ski feest zingt. Maar er zijn ook allround zangers die niet alleen in het Duits, maar ook Nederlands en Engels zingen, zoals Patrick Hendrikx en Marjolein Heijltjes. Hieronder vind je een kleine selectie van de beste Duitse zangers. Klik op de betreffende artiest voor meer informatie. Zo krijg je een indruk van de act en vind je meer informatie over het boeken.

Anna-Maria Zimmermann boeken

Anna-Maria-Zimmerman

Helene Fischer tribute

Helene Fischer tribute Natasja

Dieter Koblenz boeken

Dieter Koblenz

Party Kryner boeken

Party Kryner

Gwen boeken

Gwen

Jetzt geht's los Duitse show boeken

Jetzt Geht's Los!

Marjolein Heijltjes boeken

Marjolein Heijltjes

Patrick Hendrikx boeken

Patrick Hendrikx

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Wolfgang boeken

Wolfgang!

Duitse zangeres op je evenement

Helene Fischer, Anna-Maria Zimmermann, Marianne Rosenberg, Andrea Berg, noem maar op. De Duitse muziek is veel fantastische zangeressen rijk. Hoewel het boeken van deze bekende namen waarschijnlijk niet in je budget past, hebben wij een selectie Duitse zangeressen die dit repertoire ook fantastisch beheersen. Denk aan Helene Fischer tribute by Natasja, Marleen Rutten en Gwen. Grote meezingers als ‘Atemlos’ en ‘Ich bin wie du’ passeren de revue en toveren je event om in één dampend feest. Een Duitse zangeres die de grootste klassiekers brengt mag daarom absoluut niet ontbreken op bijvoorbeeld jouw Oktoberfest of après-ski feest. Naar wens zijn de Duitse knallers ook te combineren met bekende Limburgse hits voor je zitting of Vastelaovend feest.

Duitse zangers boeken

Heb je een geschikte Duitse zanger of zangeres gevonden? Of wil je graag advies welke artiest geschikt is voor jouw feest? Neem zeker contact met ons op voor meer informatie. Door onze jarenlange ervaring en groot netwerk kunnen we samen met jou een geschikte act vinden of zelfs een complete line-up vormen voor jouw evenement. Wij denken graag met je mee! Ook al staat de geschikte artiest nog niet direct in de lijst hierboven, er is altijd een oplossing te vinden. Een Duitse zanger, zangeres of andere passende Oktoberfest act boeken doe je eenvoudig, betrouwbaar en snel bij boekingskantoor Nr. Eins.