Limburgse band boeken

Feestband uit Limburg vind je bij Nr. Eins

Naast het boeken van Limburgse artiesten, is het een mooie afwisseling om een heuse Limburgse band te laten optreden. Een live band geeft dat extra beetje energie en plezier en laat een onuitwisbare indruk achter. De muzikanten maken er een mooi feestje van. Daarbij staan ze meestal al wat jaren samen op het podium en zijn ze fantastisch op elkaar ingespeeld. Dat levert een vlekkeloze show op als een feestband uit Limburg op het podium staat. Hieronder zie je een selectie van Limburgse bands voor op jouw feest of evenement. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de betreffende band.

Schintaler boeken

Schintaler

Wir sind spitze boeken

Wir sind spitze!

Woenderbaar boeken

Woenderbaar

Tonca Ohne Gewahr boeken

Tonca ohne gewähr

Promilaasj boeken

Promilaasj

Don Kiesjot boeken

Don Kiesjot

Coverband Limburg op je feest

Bovenstaande bands spelen eigen muziek, covers of een combinatie hiervan. Een coverband uit Limburg speelt de grootste hits en de leukste meezingers, zodat het publiek op jouw evenement uit haar dak gaat. Denk bijvoorbeeld aan de afsluiting van een zitting of Vastelaovesfeest, maar bijvoorbeeld ook voor op je bedrijfsfeest of bruiloft. Een bruiloft band uit Limburg is een geweldige toevoeging aan je bruiloftsfeest. Je gasten zullen ongetwijfeld uit hun dak gaan en nog lang napraten over je bruiloft. Een Limburgse band speelt dialect muziek, Duitse knallers, top 40 muziek in een eigen jasje of een mix van al deze stijlen. Door jarenlange ervaring weten deze bands hoe ze op het publiek moeten inspelen met o.a. de muziekkeuze en zo kunnen ze er altijd een geslaagd feestje van maken.

Limburgse band gezocht?

Wil je een feestband uit Limburg boeken? Door ons grote netwerk vinden we altijd wel een passende Limburgse band voor op jouw feest of evenement. Naast de bands op deze pagina zijn de mogelijkheden eindeloos. Limburgstalige muziek, Duitstalige muziek of juist meer allround repertoire. Of heb je misschien speciale verzoekjes? Er is altijd wel een passende Limburgse band te vinden voor jouw wensen. Vind je niet wat je zoekt? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee over passend entertainment op je event. We hebben altijd wel een antwoord op jouw entertainment-vraag.