Limburgse zangers boeken

Limburgse zanger op je feest of evenement

Je organiseert een zitting, Vastelaovend feest of ander evenement en bent op zoek naar Limburgse zangers om op te komen treden. Een bekende Limburgse zanger of zangeres brengt de beste meezingers en weet een fantastische sfeer te maken op je feest. Hieronder vind je een selectie van Limburgse zangers: bekende namen die regelmatig te zien zijn op grote evenementen in de provincie en ook te boeken zijn voor jouw feest. De meesten hebben zich exclusief aangesloten bij ons boekingskantoor. Dat betekent dat ze enkel bij Nr. Eins te boeken zijn. Klik op de artiest voor meer informatie en neem contact met ons op om te boeken.

Beppie Kraft boeken

Beppie Kraft

Big Benny boeken

Big Benny

Gwen boeken

Gwen

Spik en Span boeken

Spik en Span

Kartoesj boeken

Kartoesj

Fiorenza boeken

Fiorenza

De Breurkes boeken

De Breurkes

Guido Frissen boeken

Guido Frissen

Marjolein Heijltjes boeken

Marjolein Heijltjes

Patrick Hendrikx boeken

Patrick Hendrikx

Henk & Ton boeken

Henk & Ton

Christel & Quinn boeken

Christel & Quinn

Frans Theunisz boeken

Frans Theunisz

Domm en Dööl boeken

Domm en Dööl

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Ziesjoem boeken

Ziesjoem

Björn van Berkel boeken

Björn van Berkel

La Bamba boeken

La Bamba

Katja Henz boeken

Katja Henz

Frans Croonenberg boeken

Frans Croonenberg

Bjorn & Mieke boeken

Bjorn & Mieke

Andy & Roy boeken

Andy & Roy

Pruuf Mar boeken

Pruuf Mar

Don Kiesjot boeken

Don Kiesjot

Toddezek boeken

Toddezèk

Sjpringlaevend boeken

Sjpringlaevend

Limburgse zangeressen boeken

De beste Limburgse zangeressen vind je bij Nr. Eins. Bekende namen als Marleen Rutten, Gwen en Marjolein Heijltjes hebben zich exclusief aangesloten bij ons boekingsbureau. Maar de koningin van het Limburgse lied Beppie Kraft is ook te boeken voor jouw feest of evenement. Een Limburgse zangeres weet jong en oud mee te laten deinen met bekende dialect hits en zijn natuurlijk een verfrissende afwisseling van de mannelijke zangers. Deze dames hebben al menig podium in Limburg bestegen en hebben bakken aan ervaring om het hele publiek mee te nemen tijdens hun ptreden. Deze dames kunnen dan ook zeker niet ontbreken op jouw feest of evenement.

Limburgse zangers gezocht?

Het LVK, de 11devande11de in Maastricht of het Sjtasiefestasie, grote Limburgse evenementen waar deze Limburgse zangers staan. Het zijn bekende gezichten in de provincie. De liedjes van deze Limburgse artiesten worden door iedereen meegezongen en zorgen voor een feest der herkenning.
Wil je een Limburgse zanger boeken voor je feest of evenement? Nr. Eins is het boekingskantoor voor Limburgse artiesten. Bij ons boek je eenvoudig, snel en betrouwbaar entertainment voor je event. Van een enkele artiest tot een gehele line-up. Wij denken graag met je mee en dankzij onze jarenlange ervaring en groot netwerk hebben we altijd een oplossing als het om entertainment gaat. Neem contact met ons op voor meer informatie.