Oktoberfest band op je feest

Oktoberfest band boeken doe je bij Nr. Eins

Ben je op zoek naar een gave line-up voor je Oktoberfest? Wil je de beste artiesten in het Duitse of Oostenrijkse thema? Dan moet je ook zeker een Oktoberfest band boeken voor je feest. Nr. Eins is expert op het gebied van de beste Duitstalige artiesten en heeft ook diverse top Oktoberfest bands voor je in de aanbieding. Een Oktoberfest band bestaat uit zangers en diverse live muzikanten waardoor er enorm veel energie en plezier van het podium spat. Het feestgedruis komt dan gegarandeerd op gang! Hieronder zie je een selectie van de beste Oktoberfest bands. Elke band heeft een eigen informatie pagina waar je een indruk krijgt van de betreffende band.

Schintaler boeken

Schintaler

Wir sind spitze boeken

Wir sind spitze!

Woenderbaar boeken

Woenderbaar

Tonca Ohne Gewahr boeken

Tonca Ohne Gewähr

Nur Deutsche Welle boeken

Nur Deutsche Welle

Bovenstaande Oktoberfest bands gaan al wat jaren mee en weten als geen ander hoe zij het feest moeten opbouwen op jouw evenement. De bands bestaan uit ervaren top muzikanten die de bekende Duitse meezingers en schlagers naar een hoger niveau tillen. Niet alleen een genot voor de feestvierder, maar ook voor de muziekliefhebber.
Een Oktoberfest band speelt de bekende Duitstalige hits, maar wellicht ook hier en daar een popliedje in een schlager of polka jasje. Hoe dan ook, het publiek kan luidkeels meezingen, deint mee, haakt in of vormt een lange polonaise. Een Duitse band staat zonder twijfel gelijk aan sfeer. Een factor die dus absoluut niet mag ontbreken op jouw Oktoberfest.

Oktoberfest bands gezocht?

Wil je een Oktoberfest band boeken voor je feest? Bovenstaande bands zijn een selectie van Oktoberfest bands die te boeken zijn bij Nr. Eins. Dit zijn bands van top kwaliteit met ervaring op Oktoberfests, bierfeesten en vergelijkbare evenementen. Kun je zelf geen keuze maken? Wij zijn graag beschikbaar om samen de beste Oktoberfest band te boeken voor je event. Naast het boeken van een enkele artiest of band kun je bij ons ook terecht voor het samenstellen van een gehele line-up met Oktoberfest artiesten voor je evenement. Van zanger tot dj en van tribute act tot lokale held. Wij staan graag voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.