Schlager artiesten boeken?

Duitse schlager artiesten voor je Oktoberfest

Ben jij voor je Oktoberfest, bierfeest of ander Duits evenement op zoek naar schlager artiesten? Dan ben je bij Nr. Eins op het juiste adres. Ons boekingsbureau heeft een uitgebreid aanbod aan de beste Duitse schlager artiesten voor je feest. Er is divers keuze, denk aan een Duitse schlagerzangeres als Helene Fischer tribute by Natasja, Duitse schlager duo’s als Party Kryner of Duitse schlager groepen zoals Woenderbaar. Deze artiesten zingen of spelen de bekende Duitse knallers op jouw evenement, de grootste meezingers of juist evergreens gestoken in een speciaal schlagerjasje. Hoe dan ook, ze zullen keihard aanslaan zodat uiteindelijk de hele zaal meedeint op de muziek.

Hieronder zie je een selectie van schlager artiesten voor je evenement. Kijk gerust even rond of je de geschikte artiest voor je feest vindt.

Anna-Maria Zimmermann boeken

Anna-Maria-Zimmerman

Beck & Bauer boeken

Beck & Bauer

Helene Fischer tribute

Helene Fischer tribute Natasja

Nur Deutsche Welle boeken

Nur Deutsche Welle

Party Kryner boeken

Party Kryner

Thomas Tannenbaum boeken

Thomas Tannenbaum

Gwen boeken

Gwen

Wir sind spitze boeken

Wir sind spitze!

Marjolein Heijltjes boeken

Marjolein Heijltjes

Woenderbaar boeken

Woenderbaar

Jetzt geht's los Duitse show boeken

Jetzt Geht's Los!

Dieter Koblenz boeken

Dieter Koblenz

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Patrick Hendrikx boeken

Patrick Hendrikx

Wolfgang boeken

Wolfgang!

Tonca Ohne Gewahr boeken

Tonca Ohne Gewähr

Duitse schlagerzanger gezocht?

Een mooie toevoeging aan je Duitse evenement is bijvoorbeeld een Duitse schlagerzanger. Een Limburgse schlager zanger die o.a. veel Duitstalige muziek in zijn repertoire heeft is Patrick Hendrikx. Deze zanger is van alle markten thuis en weet op elke gelegenheid een feestje te bouwen. Deze zanger zingt naast Duits ook in het Nederlands, Engels en Limburgs. Dankzij zijn uitgebreide repertoire past hij zich aan aan wat zijn publiek wil en zal iedereen nog lang napraten over de gezellige avond die ze hebben beleefd.

Schlager artiesten gezocht?

Onze Duitse schlager artiesten hebben op de grootste en mooiste Oktoberfeesten en vergelijkbare evenementen in ons land gestaan en weten als geen ander wat het publiek wil. Met deze Duitse schlager artiesten gaat ongetwijfeld het dak eraf. Hierboven zie je een selectie. Klik op de artiest om meer informatie te bekijken en een indruk te krijgen van de betreffende artiest. Bij onze exclusieve items is er ook een richtprijs te zien. De uiteindelijke prijs is echter afhankelijk van de kenmerken van je feest of evenement. Heb je vragen? Neem zeker contact met ons op. Wij denken graag mee en hebben zelfs buiten ons aanbod een breed netwerk waardoor we altijd de juiste schlager artiesten vinden voor jouw evenement. Ook als een artiest niet op de website staat, is het mogelijk om een andere gewenste artiest voor je te boeken.