Tiroler artiesten gezocht?

Tiroler artiest voor je feest vind je bij Nr. Eins

Je organiseert een Oktoberfest, bierfeest of ander evenement in deze stijl. Je wilt graag met Tiroler artiesten de unieke sfeer van de Oostenrijkse volksmuziek brengen op je evenement. Bij Nr. Eins vind je je Tiroler artiest voor je feest. Hieronder zie je een selectie aan diverse Tiroler artiesten. Dit zijn artiesten van top kwaliteit die al veel meters hebben gemaakt in het Nederlandse feest circuit. Zij spelen op het publiek in tot elke persoon, zonder uitzondering, meezingt en -host.

Anna-Maria Zimmermann boeken

Anna-Maria-Zimmerman

Beck & Bauer boeken

Beck & Bauer

Helene Fischer tribute

Helene Fischer tribute Natasja

Nur Deutsche Welle boeken

Nur Deutsche Welle

Party Kryner boeken

Party Kryner

Thomas Tannenbaum boeken

Thomas Tannenbaum

Gwen boeken

Gwen

Wir sind spitze boeken

Wir sind spitze!

Marjolein Heijltjes boeken

Marjolein Heijltjes

Woenderbaar boeken

Woenderbaar

Jetzt geht's los Duitse show boeken

Jetzt Geht's Los!

Dieter Koblenz boeken

Dieter Koblenz

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Patrick Hendrikx boeken

Patrick Hendrikx

Wolfgang boeken

Wolfgang!

Tonca Ohne Gewahr boeken

Tonca Ohne Gewähr

Tiroler band op je evenement

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het boeken van Tiroler artiesten. Denk aan een Tiroler zanger of Tiroler zangeres, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een Tiroler band. Een goed voorbeeld hiervan is Party Kryner. Een succesvolle feest act met een zanger en accordeonist die bekende Duitstalige hits, maar ook top40 hits in een heus Polka jasje steekt. Dit feest duo heeft al jaren ervaring met Oktoberfest evenementen en garandeert telkens weer feest vanaf de eerste seconde. Een goed voorbeeld van een Tiroler muziek band dat goed zou passen op jouw feest. Ook in combinatie met andere acts zoals een Tiroler zanger of zangeres, zodat je een complete programmering hebt.

Tiroler artiesten boeken

Tiroler muziek is gebaseerd op muziek uit de gelijknamige deelstaat van Oostenrijk. De staat heeft prachtige skigebieden en wat daar natuurlijk onafscheidelijk van is is het après-skiën. De muziek die tijdens deze après ski feesten wordt gedraaid is een versmelting van de traditionale Oostenrijkse volksmuziek en hedendaagse top 40 muziek. Het feest- en meezinggehalte van deze muziek is groot. Daarbij waan je je echt in de Oostenrijkse après ski feesten en Duitse Oktoberfeesten. Een Tiroler artiest boeken voor jouw evenement is dus een absolute aanrader. Hierboven zie je een selectie van Tiroler artiesten. Als je op de betreffende artiest klikt vind je meer informatie over deze artiest. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Naast de artiesten hierboven kunnen we veel betekenen voor het Tiroler entertainment op je feest. We staan graag voor je klaar!