Vastelaovend artiesten boeken

Vastelaovond artiest op je feest of evenement

Je organiseert een zitting of bent van een Vastelaovend vereniging. Je bent verantwoordelijk voor het programmeren van entertainment en bent dus op zoek naar de leukste artiesten voor je feest. Dat is ooit een hele puzzel. Zijn de artiesten beschikbaar? Klopt de planning? Is het afwisselend genoeg? Nr. Eins is het boekingskantoor wat je ondersteunt bij het boeken van de beste Vastelaovend artiesten. Hieronder vind je een grote selectie artiesten ter inspiratie.

Beppie Kraft boeken

Beppie Kraft

Big Benny boeken

Big Benny

Gwen boeken

Gwen

Schintaler boeken

Schintaler

Shakin Dj's boeken

Shakin' Dj's

Spik en Span boeken

Spik en Span

Kartoesj boeken

Kartoesj

Guido Frissen boeken

Guido Frissen

Patrick Hendrikx boeken

Patrick Hendrikx

Henk & Ton boeken

Henk & Ton

Christel & Quinn boeken

Christel & Quinn

Frans Theunisz boeken

Frans Theunisz

Domm en Dööl boeken

Domm en Dööl

Fiorenza boeken

Fiorenza

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Promilaasj boeken

Promilaasj

Ziesjoem boeken

Ziesjoem

Björn van Berkel boeken

Björn van Berkel

La Bamba boeken

La Bamba

Katja Henz boeken

Katja Henz

Frans Croonenberg boeken

Frans Croonenberg

Bjorn & Mieke boeken

Bjorn & Mieke

Andy & Roy boeken

Andy & Roy

Pruuf Mar boeken

Pruuf Mar

Don Kiesjot boeken

Don Kiesjot

Toddezek boeken

Toddezèk

Sjpringlaevend boeken

Sjpringlaevend

De Breurkes boeken

De Breurkes

Carnavalsartiesten uit Limburg

Vastelaovend of carnaval in Limburg, het mooiste feestje van het jaar. Hier wordt maanden naartoe geleefd. Ook door de Limburgse carnavals artiesten, zij beginnen al vroeg met het schrijven van hun nieuwe hit. Al dan niet wordt er deelgenomen aan het LVK en is het altijd spannend of ze in de halve finale dan wel de finale komen. Diverse van deze carnavalsartiesten uit Limburg zitten in ons exclusieve aanbod. Maar ook overige Limburgse carnavals artiesten zijn bij ons te boeken. Denk aan Maastrichtse carnavals artiesten, maar ook artiesten uit Venlo, Valkenburg, Geleen etc. Van de onbetwiste koningin van het Limburgse lied Beppie Kraft, tot de Nick en Simon van het zuiden Andy en Roy. Maar ook bekende Limburgse zangeressen zoals Marleen Rutten en Gwen. Kortom, Limburgse carnaval artiesten boeken doe je bij ons.

Vastelaovend artiest gezocht?

Limburgse artiesten voor carnaval of Vastelaovend uitzoeken doe je door te klikken op één van de artiesten hierboven. Op de artiestenpagina vind je meer informatie over de betreffende Vastelaovend artiest. Bij onze exclusieve items staat ook een prijs vermeld. Dit is een richtprijs, de uiteindelijke prijs is afhankelijk van verschillende factoren betreffende jouw evenement. Kun je de artiest die je zoekt niet vinden of weet je niet zo goed wat passend is op je feest? Wij denken graag met je mee. Niet alleen over een enkele Vastelaovend artiest, wij buigen ons ook graag over een gehele Vastelaovend programmering. Door ons netwerk en jarenlange ervaring kun je het vormen van een Vastelaovend line-up absoluut aan ons over laten. Neem contact met ons op voor meer informatie.