Kellerjunges Boeken

De Kellerjunges op je evenement

Opgericht in 1990, was de band het snel eens over de muzikale richting: harde, maar kleurrijke rockmuziek. Met hun eerste optreden op het eindexamenfeest op de middelbare school in Gangelt, was het succes begonnen van de band die nu Kellerjunges heet.

De band kreeg veel positieve reacties en de boekingen kwam binnen stromen. Met hun eerste grote optreden in 1994 was de band een feit en vele rockavonden in veel verschillende plaatsen konden niet achterblijven. Even later begon de band op te nemen en te repeteren in de “Headline Studio” in Nieuwstadt (NL). Dit zorgde ervoor dat ze een regionale tournee deden door Duitsland en Nederland.

Toen de band nog Innocent Victim heette speelde samen met de bands “Glenrock” en “Different Colours” op een spetterend concert voor de Kinderkrebshilfe in Stahe. De reacties op deze avond waren gigantisch positief.

Na terug keer van de oude drummer Stefan, ging de band op zoek naar een andere richting. Bij de “Köstümsitzung” van de carnavalsvereniging “De Kleischötte” Süsterseel, werd er op verzoek voor het eerst een sfeermedley gepresenteerd. Maar de band wilden hun oude koers echter niet opgeven. Rock- en popsongs moeten blijven bestaan. Maar met de belofte om op het Süsterseelse carnaval om vier dagen lang te spelen, had de band zich eindelijk geëngageerd. Sinds de herfst van 99 werd de naam “Kellerjunges” gekozen als verwijzing naar de repetitieruimte (met dank aan bandmoeder Agnes).

Kellerjunges boeken voor je evenement?

Kellerjungs is te boeken vanaf €950

De Kellerjunges zorgen ervoor dat jouw feest, evenement onvergetelijk word. De Duitse band Kellerjunges boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je een selectie aan de beste Duitstalige artiesten voor je Duits-gethematiseerd evenement of vastelaovend evenement. Of je nu op zoek bent naar een enkele Duitse artiest of een complete line-up van Duitse artiesten, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beeld en geluid

Wat kost het om Kellerjunges te boeken voor mijn Evenement?

Kellerjungs is te boeken vanaf €950

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Kellerjunges boeken

Kellerjunges op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief