Wolfgang Saufi Boeken

Schlager zanger Wolfgang Saufi op je Oktoberfest!

Al jarenlang is Wolfgang Saufi één van de populairste feestartiesten voor de Après-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, bierfesten en feesttenten.

Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat deze top entertainer voor 100% stimmungsgarantie! De beste Après-ski en Oktoberfest hits komen voorbij wanneer Wolfgang de bühne betreedt en zijn energie zal al snel overslaan op het publiek.

Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Das Coen und Sanderfest van Radio538, festival Dutch Valley, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, de Franse en Oostenrijkse Après-ski en vele andere Oktober- en Après-ski feesten.

Veel interactie, een goede dosis zelfspot en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden van Wolfgang Saufi. Laat je ook meenemen in de flow van “Stimmung, bier, und Gaudi”, en ga voor “ein Party Ohne Ende” met deze Duitse rasentertainer!

Wolfgang Saufi boeken voor je evenement?

Wolfgang Saufi boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Deze Duitse zanger en vele andere schlager artiesten vind je bij ons boekingskantoor. Dit zijn Duitstalige acts die als geen ander het dak eraf krijgen op jouw Oktoberfest. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Beeld en geluid

Wat kost het om Wolfgang Saufi te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Wolfgang Saufi boeken

Wolfgang Saufi op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief