Oktoberfest artiesten

Oktoberfest artiest boeken voor je feest

Oktoberfest artiesten boeken doe je bij Nr. Eins. Bij ons vind je de beste Duitstalige artiesten voor je bier-, Oktoberfest of ander Duits gethematiseerd feest. Jouw Oktoberfeest is niet compleet zonder de juiste, passende artiesten.
Het beroemd jaarlijks volksfeest in München is ook in Nederland uitgegroeid tot een begrip en zelfs een genre op zich. Door heel Nederland wordt het Oktoberfeest georganiseerd. De belangrijkste ingrediënten zijn bier, eten én natuurlijk live muziek. Samen zorgen zij voor de typische Duitse sfeer. Een Oktoberfeest valt of staat dus met top entertainment. Hieronder zie je een selectie van de beste Oktoberfest artiesten.

Anna-Maria Zimmermann boeken

Anna-Maria-Zimmerman

Helene Fischer tribute

Helene Fischer tribute Natasja

Party Kryner boeken

Party Kryner

Woenderbaar boeken

Woenderbaar

Wolfgang boeken

Wolfgang!

Beck & Bauer boeken

Beck & Bauer

Jetzt geht's los Duitse show boeken

Jetzt Geht's Los!

Patrick Hendrikx boeken

Patrick Hendrikx

Nur Deutsche Welle boeken

Nur Deutsche Welle

Dieter Koblenz boeken

Dieter Koblenz

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Schintaler boeken

Schintaler

Tonca Ohne Gewahr boeken

Tonca Ohne Gewähr

Gwen boeken

Gwen

Marjolein Heijltjes boeken

Marjolein Heijltjes

Thomas Tannenbaum boeken

Thomas Tannenbaum

Wir sind spitze boeken

Wir sind spitze!

Trotse partner van:

Oktoberfest fan

Oktoberfest artiest boeken

Nr. Eins is dé plek voor het boeken van artiesten van topkwaliteit die de typische Oktoberfest sfeer brengen. Of het nu gaat om een Duitse zangeres zoals Anna-Maria Zimmermann of een Duitse band als Woenderbaar. Of wat dacht je van onze Helene Fischer tribute door Natasja? Voor zowel het boeken van een enkele Oktoberfest act als een gehele line-up, staan we graag voor je klaar bij het organiseren van het beste Oktoberfest. Onze artiesten hebben al op vele Oktoberfeesten gestaan en hebben dus een schat aan ervaring. Zij weten precies hoe zij een feest kunnen bouwen. Wij programmeren deze Oktoberfest artiesten daarom met een gerust hart op je feest, maar zijn ze ook altijd een waardevolle aanvulling in een complete programmering.

Oktoberfest entertainment gezocht?

Bij Nr. Eins vind je dus alleen Oktoberfest entertainment van top kwaliteit, wij ondersteunen je dan ook graag bij je Oktoberfest boeken.
Hierboven zie je een overzicht van onze exclusieve Duitstalige artiesten. Naast deze artiesten is het ook mogelijk andere Oktoberfest artiesten bij ons te boeken. Neem voor vragen zeker contact met ons op 043-365 25 97 of stuur een mail.

Nr. Eins biedt het beste aan Limburgs- en Duitstalig entertainment voor je Oktoberfest, Après ski feest, carnavalsfeest of ander evenement. Naast dit overzicht aan Oktoberfest artiesten, zijn de mogelijkheden  eindeloos.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Naast ons exclusief aanbod zijn er legio mogelijkheden om de perfecte artiest voor je event te boeken. Wij helpen je graag verder!