Artiesten voor je Oktoberfest of bierfeest

Oktoberfest artiesten boeken doe je bij Nr. Eins. Bij ons vind je de beste Duitstalige artiesten voor je bier-, Oktoberfest of ander Duits gethematiseerd feest. Jouw Oktoberfeest is niet compleet zonder de juiste, passende artiesten.
Het beroemd jaarlijks volksfeest in München is ook in Nederland uitgegroeid tot een begrip en zelfs een genre op zich. Door heel Nederland wordt het Oktoberfeest georganiseerd. De belangrijkste ingrediënten zijn bier, eten én natuurlijk live muziek. Samen zorgen zij voor de typische Duitse sfeer.

Anna-Maria Zimmermann boeken

Anna-Maria-Zimmerman

Beck & Bauer boeken

Beck & Bauer

Schintaler boeken

Schintaler

Party Kryner boeken

Party Kryner

Thomas Tannenbaum boeken

Thomas Tannenbaum

Helene Fischer tribute

Helene Fischer tribute Natasja

Marjolein Heijltjes boeken

Marjolein Heijltjes

Woenderbaar boeken

Woenderbaar

Jetzt geht's los Duitse show boeken

Jetzt Geht's Los!

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Patrick Hendrikx boeken

Patrick Hendrikx

Wolfgang boeken

Wolfgang!

Trotse partner van:

Oktoberfest fan

Oktoberfest artiest boeken

Nr. Eins is dé plek voor het boeken van artiesten van topkwaliteit die de typische Oktoberfest sfeer brengen. Of het nu gaat om een Duitse zangeres zoals Anna-Maria Zimmermann of een Duitse band als Woenderbaar. Of wat dacht je van onze Helene Fischer tribute door Natasja? Voor zowel het boeken van een enkele artiest als een gehele line-up, staan we graag voor je klaar bij het organiseren van het beste Oktoberfest. Onze artiesten hebben al op vele Oktoberfeesten gestaan en hebben dus een schat aan ervaring. Zij weten precies hoe zij een feest kunnen bouwen.
Hierboven zie je een overzicht van onze exclusieve Duitstalige artiesten. Neem voor vragen zeker contact met ons op 0413-788888 of stuur een mail.

Nr. Eins biedt het beste aan Limburgs- en Duitstalig entertainment voor je Oktoberfest, Après ski feest, carnavalsfeest of ander evenement. Naast dit aanbod aan Oktoberfest artiesten, bieden we ook exclusief diverse Limburgstalige artiesten aan. De beste Limburgse artiesten boeken doe je bij ons!
Kun je niet vinden wat je zoekt? Naast ons exclusief aanbod zijn er legio mogelijkheden om de perfecte artiest voor je event te boeken. Wij helpen je graag verder!